Nettbuss AB, Östersund

Nettbuss AB ingår i Nettbuss-koncernen och driver stadsbusstrafiken i bland annat Östersund. Nettbuss AB i Sverige bedrivs med ca 600 bussar och ca 1 400 medarbetare. Bolaget omsätter ca 1,3 MSEK. Huvudkontor är placerat i Göteborg. Att arbeta på Nettbuss är att ha ett tryggt, meningsfullt och fritt jobb – med stort ansvar. 

Nettbuss AB ägs av Nettbuss A/S som är ett av de största bussbolagen i Norden, med c:a 7 400 medarbetare och 3 300 bussar i koncernen och med en omsättning på 6 miljarder NOK.

 
Beskrivning
En av våra ordinarie informatörer är föräldraledig. Nu söker vi dig som gillar att möta kunder i en miljö med stundtals högt tempo bland människor på väg i vardagen. Vikariatet är på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din arbetsplats – mitt i kollektivtrafikens nav
Dagligen reser tiotusentals människor till och från jobb, skola och fritid i Östersund. Många rör sig i och runt bussterminalen GIII där BussReceptionen ligger. Tillsammans med din kollega möter du våra kunder mitt i vardagen. Kontakten sker över disk. 

Arbetsuppgifter
Du upplyser kunder om olika resealternativ och informerar vid behov om priser och biljettbestämmelser. Du säljer och laddar busskort åt Länstrafiken och Nettbuss stadsbussar. I arbetet ingår även enklare hantering av hittegods, svaromål på Facebook och viss telefonmottagning.

Kvalifikationer
Kundbemötandet är av största vikt för oss på Nettbuss och tillsammans med din kollega ger du våra kunder ett professionellt bemötande. 

  •  Du förordar ordning och reda samtidigt som du stimuleras av vardagliga perioder med högt tempo.
  •  Din svenska är mycket god, engelska är ett krav.
  •  Du får utbildning i Länstrafikens biljettsystem vilket kräver god datorvana.
  •  Du är tydlig och strukturerad och delar våra värderingar som bygger på gott kamratskap, ärlighet och ansvar.


Villkor
Individuell lönesättning och villkor enligt tjänstemannaavtalet tecknat mellan Unionen, Sveriges Ingenjörer och Transportgruppen.

Anställningsform Prosjekt 3-6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90% av heltid
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Kontakt
  • Fredrik Nordin, tf Affärschef Nord, 0739868144
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-20

Tilbake til ledige stillinger