Nettbuss Stadsbussarna AB, Östersund

Nettbuss Stadsbussarna AB ingår Nettbuss-koncernen och driver idag stadsbusstrafiken i Östersund, Lund, Hässleholm och Gävle. Vi är 570 anställda och omsätter närmare 400 miljoner kronor. Att arbeta på Nettbuss är att ha ett tryggt, meningsfullt och fritt jobb – med stort ansvar.

Beskrivning
En av våra ordinarie informatörer går på föräldraledighet. Nu söker vi dig som gillar att bemöta kunder i en miljö med stundtals högt tempo bland människor på väg i vardagen. Vikariatet är på 1 år med möjlighet till förlängning.

Din arbetsplats – mitt i kollektivtrafikens nav
Dagligen reser tiotusentals människor till och från jobb, skola och fritid i Östersund. Många rör sig i och runt bussterminalen GIII där BussReceptionen ligger. Tillsammans med din kollega möter du våra kunder mitt i vardagen. Kontakten sker över disk. 


Arbetsuppgifter
Du upplyser kunder om olika resealternativ och informerar vid behov om priser och biljettbestämmelser. Du säljer och laddar busskort åt Länstrafiken och Nettbuss Stadsbussarna. I arbetet ingår även enklare hantering av hittegods och viss telefonmottagning.

Kvalifikationer
Kundbemötandet är av största vikt för oss på Nettbuss Stadsbussarna och tillsammans med din kollega ger du våra kunder ett professionellt bemötande. 

  •  Du förordar ordning och reda samtidigt som du stimuleras av vardagliga perioder med högt tempo.
  •  Din svenska är mycket god, engelska är ett krav.
  •  Du får utbildning i Länstrafikens biljettsystem vilket kräver god datorvana.
  •  Du är tydlig och strukturerad och delar våra värderingar som bygger på gott kamratskap, ärlighet och ansvar.


Villkor
Individuell lönesättning och villkor enligt tjänstemannaavtalet tecknat mellan Unionen, Sveriges Ingenjörer och Transportgruppen.

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90% av heltid
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/31
Kontakt
  • Henrik Nyqvist, Kommunikationschef, + 46727459505
Publicerat 2018-03-14
Sista ansökningsdag 2018-04-01

Tilbake til ledige stillinger