Nettbuss Travel AB

Beskrivning

Nettbuss Travel AB är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Nettbuss Bus4You och Nettbuss express. Bus4You har för sjunde året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Bolaget är inne i en mycket spännande och expanderande fas och vill du vara en del av denna har du nu ett utmärkt tillfälle att söka tjänsten som driftsamordnare. Tjänsten är  placerad på bolagets huvudkontor som ligger mitt i centrala Göteborg.

Som driftsamordnare är du en stödfunktion till våra produktchefer och du får tillsammans med de andra i vårt driftteam vår trafik att flyta. Det dagliga arbetet innebär beordring av förare, serviceplanering för våra fordon, planering och samordning av utbildning för våra förare och du arbetar även med att säkerställa vår lagefterlevnad gällande kör- och vilotider. Arbetet innebär även att planera, optimera och kvalitetssäkra samarbetet med bolagets underentreprenörer. Kvälls- och helgarbete kommer att förekomma.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Beordring av förartjänster
  • Kontroll på fordonsstatus
  • Beställa verkstadstjänster
  • Administrera uppkomna skador
  • Uppföljning kör- och vilotider
  • Övriga administartiva uppgifter
  • Back-up för produktchef och driftchef
  • Trafikledning

Kvalifikationer

Du ska ha för arbetsuppgifterna en relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet från driftsamordning men inget krav. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och har en stark vilja att hela tiden utvecklas.

Du skall behärska Excel, vara bra på att planera och effektivisera. Du skall ha ett logistiskt kunnande, vara analytisk och kreativ.

Vi ser gärna att du är resultatorienterad, kommunikativ, ansvarstagande, ödmjuk och förstående. Vi vill också att du är samarbetsvillig, energisk och delaktig.

Rätt person har stor möjligt att utvecklas och bli en ledande person inom Nettbuss koncernen, som idag har ca 7 200 anställda i norden.

Villkor

Individuell lön och övriga anställningsvillkor följer Tjänstemannaavtalet för transporbranschen.

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

 

Anställningsform Prøveansettelse
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/107
Kontakt
  • Niklas Herbertsson, Kvalitets- och miljöchef, 0101730062
Publicerat 2017-11-06
Sista ansökningsdag 2017-12-06

Tilbake til ledige stillinger